Neem contact op

Over Mij

‘Ik gun je de regie over je eigen leven’

Ballen….
Ik doe graag verschillende dingen en ben graag beschikbaar voor anderen. Ik had veel ballen hoog te houden maar ongemerkt waren niet alle ballen oranje. Er zaten ook rode, gele en blauwe ballen tussen. Die waren dus van iemand anders!
Herken jij dit ook?

Door te leren deze terug te gooien, was het voor mij mogelijk om wel alle oranje ballen in de lucht te houden. Soms leg ik zelf een bal bewust neer omdat er andere prioriteiten zijn. Ik kan deze weer oppakken wanneer ik dat wil. Juist die ervaring dat ik zelf beslis over wat ik wel en niet doe, aanpak of oppak geeft mij rust, energie, ruimte en voldoening.

Communicatie

Daarnaast was er voor mij het onderstaand dilemma, waardoor ik op een punt kwam om ontslag te nemen.

Een van mijn collega’s toedertijd had hele andere  kwaliteiten dan ik, waardoor voor mij het samenwerken erg lastig werd. Vandaaruit ontstond zelfs de overweging om ontslag te nemen. Dat was natuurlijk niet wat ik wilde. Na een gesprek met een communicatie-kanjer leerde ik, hoe ik haar kwaliteiten wel kon waarderen en hoe ik mijn eigen allergie kon ombuigen. Wat een mooie ervaring was dat!

Deze ervaring gaf mij enorm veel energie. Dat leverde van mij uit zeer waardevolle bijdragen voor mijn organisatie. Samenwerken werd ineens leuk in plaats van lastig. Helaas ging deze bewuste collega dat jaar nog met pensioen en vond ik het zelfs jammer dat ze wegging.

Blij zijn met jezelf en keuzes maken die bij jou passen, zijn waardevolle ontdekkingen en een meerwaarde in jouw bestaan.
Ongeacht wat iemand anders daarvan vindt.
Dat gun ik jou ook!

Aan de slag

Heldere communicatie

Direct resultaat

Groot arsenaal aan coachtechnieken

Humor en enthousiasme

Persoonlijke groei, inspanning en ontspanning 

20200504-Jacqueline-Braat-Arti-Tof-marianschutte.nl-0874-Medium-300x300

Profielfoto Jacqueline Braat coaching
PHOTO-2020-03-29-18-32-18-300x300

Hier word ik blij van
Tijdens trainingen zie ik deelnemers, groeien als persoon. Meer nee durven zeggen, beter weten waar ze goed in zijn of bijvoorbeeld kunnen stoppen met pleasen.  Ik stel graag prikkelende vragen. Je voert makkelijker gesprekken wanneer je creatief aan de slag gaat of bent.
Ik word daar zo blij van!! Dat het mij heeft doen besluiten om mijn baan bij de Hogeschool Rotterdam op te zeggen om hier fulltime de slag te kunnen gaan.

Beleven met humor
Ik zend niet, maar je gaat lekker zelf aan de slag, hierdoor ga je ervaren en beleven. Stap voor stap krijg jij je eigen inzichten.

Jij leert daardoor op een positieve manier beter je gedachtes te verwoorden, grenzen aan te geven en te bewaken, en je talenten te benutten. 

Daarbij leer ik ook weer veel van jou; zelfreflectie blijft essentieel, dat is mijn uitgangspunt Dit alles in een ontspannen sfeer en met een dosis gezonde humor.

Wil jij jezelf of je team in de ontwikkelstand zetten, dan denk ik graag met je mee.

Laat we eens bespreken wat je graag zou willen.
Direct vanaf ons eerste contact krijg je tools om direct kleine stapjes te zetten en jouw gewenste richting.

Zowel online als ook ‘live’ kunnen we afspreken.

Groetjes

Jacqueline Braat